To av de fornærmede skal ha blitt misbrukt av begge mennene. Dermed er det totalt tretten jenter som kan ha blitt utsatt for overgrep av de to.

Den 25 år gamle kameraten har sittet i varetekt siden mars. Også han er kurder. Som BT har skrevet tidligere, skal det ikke være noe sammenheng mellom de to sakene, bortsett fra at to av de fornærmede er de samme, og at de to mennene har samme etniske bakgrunn.

25-åringen er siktet for tre fullbyrdede voldtekter, alle mot jenter under 16 år. I tillegg skal han stå bak to voldtektsforsøk, ett mot en jente under 16 år, og ett mot en voksen kvinne. Videre er han siktet for to tilfeller av seksuell omgang med barn under 16 år, og ett tilfelle der jenten bare var 12 år gammel.

Mannen har hatt en fyldig telefonliste over unge jenter i Bergens-området. Politiet har ennå ikke fått snakket med alle som har hatt kontakt med mannen.

— Vi har hatt mye jobb med å sjekke personer på mannens telefonliste. Han har hatt et bredt kontaktnett, og det gjenstår mange avhør. Det er snakk om en god del unge jenter. Vi vil også gjennomføre nye avhør av den siktede, sier politiadvokat Trond Eide.

Han sier den videre etterforskningen vil avgjøre om det kan bli aktuelt å utvide siktelsen. 25-åringen nekter all straffskyld. Forsvareren hans, advokat Tor Erling Staff, var ikke tilgjengelig for kommentar i går.

Line Ingebrigtsen er bistandsadvokat for 14-åringen som skal være misbrukt av begge mennene, og som gjorde at politiet så sammenhengen mellom de to sakene. Advokaten forteller at jenten er redd for å gå ut.

— Men de kraftigste reaksjonene kan komme senere. Det er ikke uvanlig med senvirkninger i slike saker, sier Ingebrigtsen. Hun har fremmet krav om oppreisning begrenset oppad til 150.000 kroner.