Det var i dag formiddag møte mellom bussjåføren som skal ha kastet varm kaffe på en syklist, og ledelsen i Gaia. Bussjåføren ble bistått av sin tillitsvalgte.

— Ulik oppfattelse av fakta

— Vi har fått en skriftlig rapport fra bussjåføren. Det er en ulik oppfattelse av hva som er fakta i saken, sier administrerende direktør Idar Sylta i Gaia Buss AS til bt.no.

— Hva skjer videre i denne saken?

— Saken er politianmeldt og jeg håper de vil få frem fakta i saken fortest mulig. Vi kan ikke leve med en situasjon der noen angivelig skal ha kastet kaffe på en medtrafikant, sier Sylta.

- Han skal ikke kjøre buss denne uken

— Var bussjåføren på jobb i dag?

— Nei, han var i møter.

— Vil han kjøre buss i morgen?

— Vi har besluttet at sjåføren i første omgang, ikke skal kjøre mer buss denne uken. Utover det er dette en personalsak jeg ikke ønsker å kommentere videre, mens den er under politietterforskning, sier Sylta.

- Meget alvorlig

— Vi vil ta kontakt med begge parter for å finne ut hva som har skjedd. Det kommer vi til å gjøre ganske raskt. Jeg vil si noe på forhånd, men dersom syklistens versjon er rett, er dette meget alvorlig, sier politiførstebetjent Harald Kårtveit ved forseelseavsnittet ved Sentrum politistasjon.