To flyavganger fra Moss Lufthavn Rygge ble innstilt på grunn av snøværet i morges. Ellers meldes det ikke om store problemer på flyplassene. Her kan du sjekke flyankomst og flyavganger på Flesland .

Fjellovergangene

Hardangervidda er stengt for julehelgen.

I formiddag er Hol – Aurland midlertidig stengt for store kjøretøy. Grunnen er tekniske problemer med porten i Geiteryggtunnelen. Sjekk oppdaterte veimeldinger her.

Lille julaften var det kolonnekjøringen over Haukelifjell på grunn av uvær.

Det ble ikke meldt om problemer på andre fjelloverganger.

Riksvei 7 over Hardangervidda har planlagt stenging for julen fra 23:30 den 23.12. Vidda vil være stengt frem til 27.12 klokken 10:00.

Sjekk våre webkamera: Bavallen | Fedje | Finse | Flåm | Fløyen | Helleneset | Eikedalen | Stryn | Voss | Vågen

Fulle tog

Det er ellers ikke meldt om store problemer i trafikken lillejulaften eller på julaften.

NSB har satt opp 12500 ekstraseter på Bergensbanen i juledagene for å få unna trafikken.

— Det er fullt av folk på togene, men det går veldig fint, sier informasjonssjef i NSB, Preben Colstrup.

— Sjarmøretappen

Flyene er også i rute.

— Alt går veldig bra. I ettermiddag hadde vi nesten ikke forsinkelser i det hele tatt, sier Det som gjenstår nå, er bare sjarmøretappen, sa informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS på lillejulaften.

— Rushet er gjort unna. Nå kan snart julen ringes inn, sier han.

Her kan du sjekke flyankomst og flyavganger på Flesland .

Vanskelige kjørforhold østpå

Temperaturen vil stige fra morgentimene julaften, og Meteorologisk institutt advarer mot vanskelige kjøreforhold østafjells.

Snøen har natt til julaften lavet ned i sørlige deler av landet. Meteorologisk institutt har nå sendt ut et spesialvarsel om at temperaturen vil stige, og at kjøreforholdene på Østlandet vil bli vanskelige utover dagen.

— I kystnære områder vil gradestokken bikke over null, og mye av nedbøren vil komme som sludd og regn. Bakken er kald og veiene kan da bli glatte og sleipe. Spesialvarselet er først og fremst rettet mot sørlige deler av Hedmark og Oppland, Oslo, Akershus og deler av Vestfold, Telemark og Agder, sier meteorolog Inger-Lise Aasen i Meteorologisk institutt til NTB.

Værmelding der du bor: Prøv vår værtjeneste!