I desember, helt frem til julaften, blir høyre byside avsatt til adventsmoro for store og små BT-lesere. Stoffet blir også å finne på bt.no.

Tegnekonkurransen skal være et veldig synlig innslag på julesiden. Derfor inviterer vi barn i de fleste aldre til å sende tegninger til Byredaksjonen, og merke konvolutten «Tegnekonkurranse».

De første tegningene ønsker vi oss allerede denne uken. Vinnerne — vi kårer en vinner hver dag - får tegningene på trykk i avisen. I løpet av desember kommer også premien i posten, en T-skjorte med tegningen påtrykt. Mange av tegningene vil også bli lagt ut på BTs nettavis, bt.no.

Dit skal du også sende denne julens sms-dikt. Opptil flere av dem vil komme på trykk daglig, enda flere bli publisert på nettet.

Hver dag bli det også julerebus - og et «Min jul»-intervju, der både store og litt mindre store kjendiser røper sine juleønsker og juletradisjoner.

I andre daglige spalter blir det både oppskrifter på julemat og stoff om juletradisjoner. Dessuten «dagens nisse» fra eksklusive nissesamlinger.

Og muligens vil BTs medarbeidere fortelle deg om sin mest spesielle jul. Her kan vi allerede nå antyde noen skrekkhistorier av hårreisende format.

VINNERTEGNING: Byredaksjonen i Bergens Tidende inviterer barn i de fleste aldre til å sende inn tegninger til årets juleside. Denne tegningen er en vinnertegning fra en tidligere konkurranse, tegnet av en elev ved Seljedalen skole.