De andre var gått hjem for dagen da Dennis Berge hørte noen sparke i veggene til lokalet på Saupstad ved 18-tiden mandag. Berge hadde tatt seg en dupp på bakrommet, og satt foran PC-en i bare trusa. Da døren åpnet seg, trodde han det var faren som stakk innom. Men der tok han feil.

– Plutselig sto julenissen en halv meter foran meg. Han hadde på seg løsskjegg, nisselue, rød drakt og til og med et svart nissebelte, forteller Berge til adressa.no.

Berge tror nissen ble nesten like skremt som ham selv. Julenissen, en mann i 20-30-årene, tok nemlig beina fatt umiddelbart. Berge var klar til å løpe etter, men fant ut at det ikke ville se bra ut dersom han la på sprang i bare trusa etter en julenisse.

24 år gamle Berge tror ikke nissen fikk med seg noe fra lokalet, der det står både data— og videoutstyr. Berge hadde dessuten flere tusen kroner liggende ved datamaskinen. Berge sier nissen ikke hadde med seg sekk, og velger å le av hele episoden. Han kontaktet likevel politiet, som ikke klarte å spore opp julenissen.