Følgende melding ble i dag lagt ut på John Olav Nilsen & Gjengen Facebook:

John Olav Nilsen & Gjengen: Hei Pga et stygt brudd i foten til John Olav så må vi dessverre avlyse følgende konserter: 20 feb: Vaksdal 21 feb: Sogndal 24 feb: Lillehammer 25 feb: Hamar 26 feb: Drammen 27 feb: Stord 4 mars: Rena 5 mars: Gjøvik Vi fikser nye konserter på disse stedene så fort vi får anledning, skriver de på Facebook.

— Det går fint med meg, sier en litt medtatt John Olav Nilsen til bt.no og ber oss kontakte hans manager for mer utdypende svar.

Sklidde på glattisen

Manager Mikal Telle kan fortelle at John Olav har sklidd og falt på glattisen i Bergen. Han opererte foten på to ulike steder like før helgen.

Bergensbandet har et fullbooket konsertprogram, men frontvokalisten blir sykemeldt de to nærmeste ukene. Han skal etter det Telle erfarer opereres en gang til.

Må bli frisk til Spellemannsprisen

John Olav Nilsen og gjengen er nominert til Spellemannsprisen som kåres 6.mars i Oslo Spektrum.

Bandet er nominert kategorien "Årets rockealbum" og "Årets nykommer".

Nå krysser bandet og manager fingrene for at John Olav er klar til den store festen hvor de også skal spille et livenummer.

John Olav må bare få ro og hvile nå, slik at vi kan få han på beina til han skal spille på Spellemannsprisen, Mikal Telle, manager.

Møt "Loddefjordpoeten" her:

Skuffet

Konserten på Stord lørdag 27.februar er på musikkfesten «Øyo 2010».

Arrangørene er skuffet over at en av festivalens trekkplaster nå glimrer med sitt fravær. Men, de har allerede funnet en erstatter av stort kaliber.

”Pony the Pirate” går inn på programmet. Dette melder festivalens arrangører i en pressemelding.

Har du en hilsen til mannen med foten?

Jan M. Lillebø