Den godt modne joggeren dukker opp i avisspalter og på nettsteder over hele verden — deriblant New York Post, The Financial Post, Ananova, Sunday Mail og The Independent.

Fru de Lange var ute på sin vanlige søndagstur da hun stanset av politiet mens hun småløp ned Kalfarbakken. Det var kanskje ikke så rart hun ble stoppet, for mannen som varslet politiet, trodde hun hadde forvillet seg fra en eller annen institusjon. Han kunne ikke helt forestille seg at en såpass gammel dame var ute og «jogget».

Men det var altså det hun sin vane tro var - i smart, rød buksedress. Nå har historien altså kommet ut i den store verden , og den engelske avisen The Independent har på sin «The Week in Europe»-side utnevnt Sigrid Krohn de Lange til «Ukens jogger».

New York Post presenterer saken i spalten "Weird but True" (Sprøtt, men sant), mens britiske aviser gjengir P4s intervju med damen.

Saken er forøvrig også gjengitt på det obskure nettstedet Turkish Holiday News, sammen med andre viktige verdensnyheter.

STILIG JOGGER: Sigrid Krohn de Lange iført sitt røde joggeantrekk. <br/>Foto: Arkivfoto: RAGNHILD DAAE GJERTSEN