– Mark Knopfler er ingen show-mann. Det er musikken som gjelder, og ingenting annet. Jeg, og fansen hans mener dette var en flott konsert. Han leverte varene veldig bra, forteller en fornøyd BergenLive -sjef Frank Nes til Åsane Tidende .

Gode tilbakemeldinger

Mark Knopfler spilte endel nytt materiale under tirsdagens konsert i Vestlandshallen , men han leverte også et solid knippe låter fra hans storhetstid i Dire Straits. Blant dem var Brothers in arms og Romeo & Juliet.

– Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger fra Knopfler-fansen. Det var en fin samling med låter, og stemningen var topp under konserten. Mark Knopfler holdt en veldig bra konsert, sier han videre.

Nye storheter

Tidligere har storheter som Dolly Parton, Iron Maiden og Roger Waters opptrådt i Vestlandshallen Mens superlativene haglet etter sistnevntes konsert, og fansen var i ekstase etter Iron Maidens konsert, var det mye klaging over lyden etter Dolly Partons opptreden. Frank Nes forteller at dette ikke ble tilfellet etter Mark Knopflers konsert tirsdag.

– Lyden var svært god under konserten, og Knopflers gitarlyd var glassklar. Han spiller jo så rent og godt at det virkelig hørtes bra ut, sier han.

Og Nes forteller videre at BergenLive jobber for å få nye artister til Vestlandshallen. Han er imidlertid sparsom med lovnader.

– Vel. Vi jobber med noe. Vestlandshallen har vært en svært god konsertarena, så vi er veldig positive til å få til noe mer her. Men hva som er aktuelt, får man bare vente og se, avslutter han lattermildt.

Besøk Åsane Tidende på nett.

Les flere nyheter på våre lokalsider.

Hvem vil du se på scenen i Vestlandshallen? Si din mening.

BRILJERER: Mark Knopfler, som de senere år har flørtet med folksjangeren, briljerer i kjent stil.
Helge Brekke/BergenLive