Jentens far anmeldte forholdet mandag, og politiet etterlyser nå vitner som kan ha sett overfallet.

Den 15 år gamle jenten var alene i busskuret i Drotningsvik rett øst for Sotrabroen mellom klokken 23.20 og 23.35 søndag kveld. Ut fra det jenten har forklart til politiet, skal en mann plutselig ha dukket opp i skuret, og bedt jenten om å få penger.

— Da jenten svarte at hun ikke hadde penger, skal mannen uten forvarsel ha tatt frem en kniv, og stukket eller rispet henne i magen, sier lensmannsfullmektig Tore Salvesen ved Laksevåg lensmannskontor.

Mannen skal ha forsvunnet etter å ha rispet jenten med kniven, uten å gjøre noe forsøk på å rane henne.

Jenten har forklart at den ukjente mannen hadde hatt på seg, og at den store bremmen på hatten gjorde det vanskelig å se ansiktet hans.

— Hun forklarer at mannen hadde på seg en trekvart lang, mørk jakke, mørke sko og mørke bukser. Han skal være rundt 1,80 høy, sier Salvesen.

Jenten tok seg frem til et hus i nærheten, der hun fikk plaster av de som bodde i huset. Jenten fortalte ikke disse personene at hun skal ha blitt rispet med kniv. Hun ringte deretter til sin far, som kom og hentet henne. Hun forteller faren hva som skal ha skjedd, og han kontakter politiet. Jenten ble kjørt til Legevakten, der hun fikk sydd noen sting i magen. Hun er ikke alvorlig skadet. Politiet har blant annet undersøkt jentens klær, som hadde hull etter kniven.

— Vi ber alle som kan ha sett noe i området rundt busskuret i Drotningsvik søndag kveld om å ta kontakt med lensmannskontoret, sier Salvesen.