Politiet har også fått melding om at en ung person skal ha oppført seg merkelig i nærheten av en barnehage i Olsvik.

Nå ser politiet de tre hendelsene i sammenheng.

— Det er mye som tyder på at dette dreier seg om samme person. Vi ønsker å snakke med ham, sier politioverbetjent Tore Salvesen ved Laksevåg lensmannskontor.

Ville ha klem

Den siste episoden skjedde onsdag kveld i Olsvikåsen. To 25 år gamle kvinner ble tilsnakket av en ung mann som spurte etter veien. Etter at han fikk kontakt spurte han damene om å få en klem. Da dette ble avvist, befølte han dem både i skrittet og på brystene. Jentene greide å komme seg inn i sin bil. Mannen kom etter, dro ned buksen og onanerte foran dem.

For en måned siden hadde politiet et liknende tilfelle. Da ble en kvinne antastet i en undergang ved Klasatjønnveien i Vadmyra.

— Det er mange likhetstrekk som gjør at vi tror det er samme person vi leter etter, sier Salvesen.

Barnehage

Han vil ikke si så mye om observasjonene som er gjort ved en barnehage, utover at en ung person har oppført seg påfallende merkelig.

— Vi skal snakke med betjeningen i barnehagene nå for å finne mer ut hva dette er, sier Salvesen.

Politiet ser meget alvorlig på hendelsene.

— Det at en person antaster to kvinner samtidig og følger etter dem, gjør at det er grunn til bekymring. Vi ønsker å få stoppet denne mannen og snakket med ham, sier Salvesen.

Tilbakestående?

Politiet har følgende beskrivelse: Mannen virker som han er lettere tilbakestående og i starten av 20-årene. Han har brunt, halvlangt hår. Blek i ansiktet og normal kroppsbygning. Skal være mellom 175 og 180 høy.

Onsdag kveld var han iført en mørk lang regnjakke. Mørk bokse og mørk lue. Han bar på en mørk og rød ryggsekk.

Har du tips, kan du kontakte Laksevåg lensmannskontor på telefon 55 51 85 00.