Iversen meldte flytting til Arendal tidligere i sommer.

— Det er en plass jeg har lang kjennskap til. Mange av våre ferier har gåttditt, og vi har flere venner i området, sier hun.

Det var BA som først meldte at Iversen flytter fra byen.

— Jeg konkluderte med at det var best å flytte til en helt ny by for å starte på nytt. Det handler ikke om at jeg flykter fra byen, sier hun til BT.

Gir seg i politikken

Den tidligere sosialbyråden gir seg samtidig i bystyret i Bergen.

— Det har å gjøre med at jeg har vært byråd i ti år, og har gått i de samme bedene. Jeg har behov for å tenke litt, og roe ned fra det offentlige søkelyset, sier hun.

Iversen ga seg som sosialbyråd i mai på grunn av hets og sjikane i forbindelse med hennes utspill i debatten om dusjtilbud for tiggere i Bergen.

Ikke ny jobb

Hun har ennå ikke fått seg ny jobb i sørlandsbyen.

— Jeg har ikke en konkret stilling å gå til, men generelt kan jeg si at jeg ønsker å få meg en ny jobb som har å gjøre med levekår- og miljøspørsmål.

- Når besluttet du å gi deg i bystyret?

— Det fulgte litt i kortenesom en konsekvens av å gi seg som byråd. Jeg bestemte meg ikke for å gi meg helt med en gang, men det lå alltid i bakhodet, sier hun.

Iversen ser imidlertid ikke bort fra at hun kan gjøre et comeback i politikken.

— Jeg har ingenplaner, men jeg kan aldri utelukke noen ting, enten det er i Arendal eller andreplasser. Jeg er fremdeles veldig engasjert om Krfs politikk, sier hun.