Varehussjef Odd Rune Bjørge forteller til Åsane Tidende at han syntes Roger Kaarstads opplevelse fra IKEA er slikt han ikke vil skal forekomme.

Han understreker at han har full tillit til at de ansatte gjorde en fornuftig vurdering av situasjonen da den hendte, men at det ikke er ønskelig at noen skal sitte igjen med en slik opplevelse som Kaarstad gjorde.

Roger Kaarstad fortvilte tirsdag i forrige uke, etter at han ble kastet ut fra IKEAs restaurant . Kaarstad lider av en nerveskade i øynene, som gjør at han lett kan oppfattes som ruset. Dette førte til at han ble kontant bortvist av IKEAs ansatte i restauranten.

Inviterte på middag

Kaarstad beskrev hendelsen som både skremmende og svært ydmykende, og fortalte til Åsane Tidende at han var svært redd da situasjonen pågikk.

– At Roger Kaarstad sitter igjen og føler seg ydmyket og redd, er ikke noe jeg kan godta, sier varehussjefen til Åsane Tidende.

Ringte selv for å rydde opp

Bjørge tok derfor saken i egne hender da han fikk kjennskap til den rett før helgen. Fredag kveld tok han telefonen fatt, og ringte selv til Roger Kaarstad.

– Vi fikk snakket om det som skjedde, og jeg inviterte ham på en middag sammen med meg på restauranten. Jeg håper Kaarstad sitter igjen med en bedre følelse nå, sier Bjørge.

Hele saken leser du på aasanetidende.no

Les også: — Kastet ut og ydmyket

Andreas Isaksen, Åsane Tidende