– Du kan vel nesten kalle det et raid. Vi har hatt tre boliginnbrudd, fem bedriftsinnbrudd og to tyveri av bil og MC, sier politiførstebetjent Norvald Bergfjord ved Åsane lensmannskontor.

Stjal bilskilt

Fredag morgen ble det meldt om innbrudd hos Bilbadet i Myrdalsveien. 700 kroner i vekslepenger, og en betalingsterminal fra NetCom ble stjålet. Samtidig var det også gjort innbrudd hos Jæger som ligger like ved, der ble det stjålet et bilskilt.

– Skiltet har registreringsnummer SU 68180, så om noen ser en bil med dette, vil vi gjerne høre fra dem, sier Bergfjord.

Også Elkjøp fikk ubudne gjester på besøk på fredag. Midt i åpningstiden rygget en polsk varebil inn i varemottaket, og det blir stjålet en flatskjerm. Tyvene ble fanget av et overvåkingskamera.

Var på ferie

I tillegg ble det meldt et boliginnbrudd på Flaktveit. En mann kom hjem fra ferie og oppdaget at PCen og en del brennevin manglet fra huset hans.

Fra Myrdalsskogen forsvant en Yamaha motorsykkel med registreringsnummer KK 5809 fra en låst garasje.

Ble filmet

På lørdag brøt en mann seg inn på Kiwi i Arnatveitveien og forsynte seg med tobakksvarer. Mannen ble filmet av et overvåkingskamera.

To boliger fikk også besøk av innbruddstyver på lørdagen. I Indre Arna ble en leilighet endevendt, leietakeren av boligen er bortreist. Det samme skjedde i en bolig i Hordvik, også her var eieren på ferie.

Spredd over hele distriktet

På søndag var det innbrudd hos Ålgård i Indre Arna. Tyvene har rotet fælt, og stjålet en PC til en verdi av 100 000 kroner.

Samme dag var det innbrudd i en bil i Ulsetskogen.

– Vi vet ikke om det er de samme personen som står bak noen av tilfellene, innbruddene er jo spredd over hele distriktet. Vi etterforsker sakene, og skal se igjennom videoene fra overvåkingskameraer nå i formiddag, sier Bergfjord.