Fredag kveld står politiet fortsatt uten spor etter 22 år gamle Veronica Stegegjerdet. Hun ble meldt savnet mandag kveld. Tirsdag ble det satt i gang en leteaksjon etter henne.

Letingen har vært konsentrert ved Årøy, mellom Sogndal og Hafslo, der 22-åringen bor. Politiet har også søkt på sjøen.

— Ingen holdepunkter

— Vi har drevet finsøk i terrenget, blant annet med hunder. Så langt er det ingen spor etter henne, og vi har heller ikke fått inn opplysninger som gir oss holdepunkter for hva som kan ha skjedd med henne, sier Norvald Ylvisåker, konstituert lensmann i Sogndal.

Torsdag ble leteaksjonen avsluttet da det begynte å mørkne.

— Vi jobber gjennom helgen med annen etterforskning, for å samle opplysninger som kan hjelpe oss videre. Mandag vil vi sette inn flere folk, sier Ylvisåker.

- Vil søke i elven

- Vil dere gjenoppta letingen?

— Hvis hun ikke blir funnet, blir neste fase å gjenoppta letingen når elven går litt tilbake og vannet blir klart. Det er ikke forsvarlig å søke under vann slik elven er nå.

Politiet har fått inn flere tips om forsvinningen, men ikke noe som har ledet dem videre. Så langt står etterforskerne uten spor.

— Vi er fremdeles interessert i tips i saken, sier Ylvisåker.

Politiet ber om at alle som har tips i saken tar kontakt på telefon 02800. Du kan bidra til å spre etterlysningen ved å dele denne artikkelen på Facebook.