Politiet har ingen nye spor etter savnede Eeva-Maria Sieppi (31). Det er nå ti dager siden Sieppi sist ble sett, ved Deli de Luca i Torggaten i Bergen sentrum natt til 17. mai.

Brannvesenet fortsatte mandag med dykkersøk, som de også gjorde fredag og lørdag.

Eeva-Maria Sieppi (31)
PRIVAT

— I dag har brannvesenet søkt i Vågen og videre utover mot Bontelabo. Søket er avsluttet for dagen, uten resultat, sier Rigmor Isehaug, leder for volds- og sedelighetsavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon.

Vurderer nye søkeområder

Hun tror ikke brannvesenet ble ferdige med området de skulle undersøke, og dykkersøket fortsetter derfor trolig i morgen.

— Vi har hele tiden en diskusjon på hva vi skal gjøre, og vurderer nye søkeområder, sier Isehaug.

Siste spor etter den savnede 31-åringen er en overvåkingsvideo fra innsiden av Deli de Luca i Torggaten natt til 17. mai. Der er det registrert at hun brukte et bankkort klokken 03.03.

Politiet har også sjekket den savnede 31-åringens mobiltelefon.

Klokken 03.28, altså 25 minutter etter korttransaksjonen i kiosken, går mobilen hennes «ut av funksjon», ifølge Isehaug.

Stort videomateriale

— Det vil si at vi ikke kan spore den lenger. Men om telefonen ble slått av, er blitt ødelagt, gikk tom for batteri eller om batteriet er blitt tatt ut, det vet vi ikke, sa Isehaug til BT før helgen.

Da hadde mobilen slått inn på en basestasjon i Bergen sentrum, som dekker et stort område. Det har ikke vært bevegelser på kontoen eller mobiltelefonen siden dette.

— Det er ingen nye spor. Deli de Luca er fortsatt siste observasjon, sier Isehaug.

Hun forteller at politiet har et «enormt videomateriale» fra området som skal gjennomgås. Foreløpig har de ikke funnet henne igjen på bilder etter at hun forlot kiosken i Torggaten.

Ber vitner melde seg

Politiet er også i gang med avhør av vitner - familie, venner, bekjente og folk som har sett henne i timene før hun forsvant.

- Er det mange vitner som har meldt seg?

— Vi skulle ønske det var flere, og oppfordrer alle som kan ha opplysninger om å kontakte politiet, sier Isehaug.Hun gjentar også oppfordringen om å til beboere i sentrum om å sjekke sine egne loft, boder, kjellere og trapperom.

Ikke nødvendigvis fordi politiet tror den savnede 31-åringen kan være der, men fordi det kan dukke opp spor som en veske, et sjal eller en mobiltelefon.