Amerikanske Nina og Wes Mullins hadde vært gift i nesten ti år da de bestemte seg for å fornye bryllupsløftene sine.

Ekteskapets første ti år hadde bydd på en rekke utfordringer: Kreft, infertilitet og en lang prosess for å endelig få barn, et tvillingpar adoptert fra Etiopia.

Måtte bli perfekt

Etter å ha hatt et hastig planlagt bryllup som ikke ble helt slik de egentlig ville, bestemte paret seg for at alt skulle bli perfekt denne gangen.

— Vi ville gjøre det spesielt og vakkert. Og denne gangen ville vi ha fantastiske bilder fra begivenheten, skriver Nina Mullins selv om seremonien, gjengitt på bloggen Norwegian Wedding Blog.

Drømmen var å gjennomføre seremonien i hjemlandet til Ninas mor, Norge.

— Vi så for oss å si «ja» til hverandre igjen midt på et vakkert jorde, omgitt av fjell og fjord, skriver bruden.

NORSK-AMERIKANSK: Nina Mullins' mor er norsk, og paret ville derfor gjennomføre seremonien i romantisk norsk natur.
ERICH MCVEY

Paret, som selv er bryllupsfotografer, fikk med seg fotograf Erich McVey på laget. En stylist og designer ble også hyret inn, for å hjelpe til med å planlegge seremonien.

Brudens mor sydde kjole til sin datter, brudgommens klær ble nøye valgt ut, og alle rekvisitter helt ned til serviettene de skulle bruke til pikniken ble grundig vurdert til minste detalj.

I BERGEN: Ekteparet ble også fotografert i Bergen under oppholdet her. Kjolen er sydd av brudens mor.
ERICH MCVEY

Ante ikke hvor

I juli i fjor reiste paret til Norge med barna, sine nærmeste, fotograf, stylist og assistenter. Men én ting manglet fortsatt: Stedet der seremonien skulle finne sted. Følget kom til Bergen, men dagen før den planlagte seremonien hadde de ingen anelse om hvor de skulle gjennomføre sitt perfekte bryllup.

— Vi gikk på turistinformasjonen, så et bilde av en nydelig fjord, og spurte de ansatte hvor det var. De fortalte oss det, og vi leide biler og kjørte dit neste dag. Men da vi kom til stedet de hadde fortalt om, hadde vi fortsatt ikke peiling. Jeg bare ba om at vi ville finne den fantastiske scenen vi hadde drømt om da vi hyret Erich, skriver Mullins.

Stedet turistinformasjonen hadde pekt dem i retning av, var Ulvik i Hardanger.

Drømmen oppfylt

Her kjørte de lenger og lenger opp i fjellsiden, forteller bruden.

RØRT: Både mann og kone gråt seg gjennom seremonien.
ERICH MCVEY

— Til slutt kom vi til en gård. Vi snek oss inn på gården, fulle av forventning. Da vi kom til toppen av en bakke, gikk vi ut av bilene og rett inn i noe som virket som en drøm. Vi sto plutselig på en eng dekket av gule markblomster. Bak oss reiste fjellet seg, med solstråler glitrende over det. Og under oss så vi ut på den mest fantastiske utsikt du kan tenke deg: En storslagen norsk fjord. Det var akkurat slik vi hadde sett for oss, skriver hun.

Bonden ble sporet opp, og han ga uten dikkedarer sin tillatelse til å holde seremonien på jordet hans.

— Vi gråt begge gjennom det hele. Det var perfekt. Etterpå fikk Erich tatt alle de nydelige bildene vi hadde lengtet etter. Så satte vi oss ned og nøt en piknik med barna våre. Det var uten tvil en av de vakreste dagene vi har hatt sammen, skriver Nina Mullins.