Benedikte Rygel

Tertnes med gjennomsnitt +40 imponerte i finalen mot Eidsvåg Old girsl.

Det har vært en kronglet vei til finalen med tap mot Eidsvåg 2-7 grunnet bla mangel på keeper, men Tertnes klinte til i finalen og vant 3-1.

Kamputdrag med terningkast:

Eli (6) — Kanon sterk i mål i første omgang og hadde mange redninger som er klasse over.

I andre omgang fortsetter hun det gode spillet ute. Slenger de lange flotte beina (som vi andre misunner henne) etter ballen og den stryker rett forbi stengene.

Wenche (6) - Starter friskt selv med alle feriene hun har vært på i det siste. (kanskje hun har fått en ekstra uke senilferie?) Tryggheten selv som keeper i andre omgang. Ferie er ikke grunn for ikke å stille til kamp neste gang.

Reidun (6) - Vår eneste spiller som debuterer som fotball spiller. Hun er total uredd med sine 1.50 på strømpeleisen stopper hun de fleste. Tufte damenes desidert mest framgangsrike spiller. Hun skulle begynt for 40 år siden.

Tone (6+) - Fullstendig kontroll bak. Hun hadde virkelig funnet frem finale formen med kontante utspill og drible ferdigheter. Kanskje banens beste sammen med Mona.

Mona (6+) - Heldigvis har vi Mona med stålkondis. Hun løp minst for 2 og det er ikke lett for motstander når hun har fotballferdighet som kvalifiserer nesten til Brann sitt A-lag.

Kari (6) - Luftens dronning. Med sine 1.5m høye kropp svevde Kari foran Eidsvågs målet og headet ballen sikkert i mål. Kari som møtte på feil bane (glemsomhet begynner vel i denne alder) hadde virkelig tatt på seg lykke skoene. Mål nr. 2 kom etter kinasjakk fotball mellom Mona, Eli og tilslutt Kari som velplasserer ballen trygt i mål.

Benedikte (6) - Sprakk boblen ved å plassere kulen i venstre kryss i slutten av 1 omgang. Kanon skåring, men om den var velplassert eller flaks er det bare Benedikte som vet.

Mariann (6) - En driblesterk dame og et sterkt fotballblikk. Det er en fordel når hun syntes kamp er gøyere enn trening. Mariann er en god rekrutterer til Tuftedamene, men når de kommer lurer de på hvor hun er.

Jorunn (6) – En av rekruttene til Mariann som er et av vårt sterkeste kort. Knaller til i taklinger og dribleferdighetene er inn takt.

Britt (6) – Motstanders skrekk. Det er damen som ikke gir seg. Hun henger på uansett, om ikke får henne som et lokomotiv midt i trynet. Kampens fighter¿

Vibeke (6) - Lett i bena og rask i vendinger – det er Vibeke. Eidsvåg så på henne med et ”puh-skulle ikke tømt chipsposen i går”. De var totalt sjanseløs på oppløpene.

Takk for en kjempe finale

De eldste er fremdeles eldst.