Bt.no ble tipset om hendelsen fra en passasjer på bussen som gikk fra sentrum i retning Danmarksplass ved 17.30-tiden. Da trailersjåføren skulle skifte felt, startet rabalderet.

– Traileren skulle kjøre inn foran bussen, og jeg oppfattet at den tok veldig stor plass. Derfor tutet bussjåføren, men da klikket det for trailersjåføren, forteller passasjeren.

— Helt Texas

Da de kom frem til Danmarks plass reagerte sjåføren med å hoppe ut fra førersetet, og hamre løs på bussens frontrute.

– Det var helt Texas, og ganske komisk. Det hele skjedde midt i rushtrafikken på Danmarks plass, forteller en lettere sjokkert passasjer.

I sinne skal lastebilsjåføren ha prøvd å rive ned speilet på bussen.

– Jeg kan bekrefte at det var en episode mellom en lastebil og en av våre busser, sier informasjonssjef Kaare Enæs i Tide buss.

Oppvask på mandag

Uoverensstemmelsen oppsto ved utkjørselen fra vestre strømkai terminal mot Danmarks plass. Lastebilen kom kjørende fra Nygårdstangen.

– Det var en uoverensstemmelse i forhold til vikeplikt, som resulterte i en disputt da de kom frem til Danmarks plass. Lastebilsjåføren kom bort til bussen og vred speilet i ulage, sier Enæs.

Enæs vil ikke si noe som om hvem som må ta skylden for konflikten, men partene skal møtes på mandag for å få ordnet opp.

– Dette er en litt kjedelig situasjon som burde vært håndtert annerledes av begge parter, mener Enæs.

Hva gjør deg forbannet i trafikken? Luft tankene dine under!