• Einar Holand (59), UP-sjef i Troms og Finnmark, ble tidligere i høst suspendert fra sin stilling etter å ha blitt siktet for promillekjøring. UP-sjefen ble oppdaget etter at han kjørte utfor med bilen sin.
  1. mars i år ble en politimann i 40-årene pågrepet av politiet etter å ha kjørt av veien i Lindås. I flere år tjenestegjorde han i politiets trafikkavsnitt, der han stoppet råkjørere og promillekjørere. Saken etterforskes nå av Sunnhordland og Haugaland politidistrikt.
  • Fredag 18. mars i fjor fikk et lensmannskontor i Sør-Trøndelag melding om mulig fyllekjøring. En av kontorets mest erfarne tjenestemenn satt seg bak rattet og dro av sted. En utenforstående reagerte på politibetjentens oppførsel og varslet politiet. Den erfarne politimannen ble pågrepet av kolleger og det ble utregnet en promille på 0,9.
  • En politimanni Follo politidistrikt ble suspendert fra stillingen sin etter mistanke om promillekjøring i april i fjor.
  • En politimann fra Tromsø ble suspendert fra stillingen sin i 2003 etter å ha kjørt med en promille på 1,5. Mannen ble pågrepet av kolleger etter at han hadde kjørt i grøfta.
  • En 45 år gammel politimann fra Rogaland ble sommeren 2000 stoppet i bilen sin med en promille på 3,03. Han ble senere mobbet av sine sambygdinger som hengte opp 40 plakater med bilde av mannen og kalte ham sykkelpoliti. Mannen fikk 30 dagers betinget fengsel og 30.000 kroner i bot.
  • I 2000 tok en politimann fra Skien sjansen på å fyllekjøre hjem fra fest. Ferden endte rett i en lyktestolpe og to parkerte biler. Dagen etter meldte han bilen stjålet på sitt eget politikammer, men ble oppdaget.
  • I 1999 ble en 39 år gammel politimannen fra Risør avskjediget etter at han kjørte skjærgårdsjeepen inn i en brygge ved Eydehamn i Aust-Agder. Politiet fikk melding om båtkrasj, og fant mannen sterkt bevisstløs og forslått på land ved sekstiden om morgenen.