– Det vil nok bli bruk for oss alle, sier han til Åsane Tidende

Allerede 1. juli skjer den offisielle sammenslåingen av Åsane Senter og Arken. Det vil ta tid før publikum vil merke endringen, men omorganiseringen vil starte raskt. Hvordan den nye organisasjonen blir seende ut, vet foreløpig ingen, og heller ikke senterleder på Åsane Senter, Vidar Aasebøe. Han er imidlertid ikke bekymret for jobben sin.

– Det er to store kjøpesentre som for tiden holder på med å bygge ut. Begge sentrene er i ferd med å vokse betraktelig, og jeg er helt sikker på at behovet vil være tilstede for den arbeidskraften som finnes her i dag, også etter sammenslåingen, sier han til Åsane Tidende.

Vil bli evaluert

At noen må skifte jobb, er imidlertid Aasebøe klar på.

– I dag er situasjonen at det finnes to senterledere, to driftssjefer og to av det meste. Når senterne slås sammen vil behovet bare være én senterleder, én driftssjef og så videre. Hvordan den organiseringen blir, vet jeg ikke, men vi må nok belage oss på å bli grundig evaluert nå framover, sier han.

Det nye kjøpesenteret, som skal hete Åsane Storsenter, ventes å omsette for omlag 1,5 milliarder kroner i året, og vil med det bli landets femte største kjøpesenter.

Les hele saken på aasanetidende.no.

Andreas Isaksen