• Grådig trist, sier Lena Sørbotten (31), som pådrog seg hjernerystelse da VIP-tribunen på Koengen i Bergen brøt sammen tirsdag og gikk glipp av konserten.

— Akkurat da jeg lå i ambulansebilen og den begynte å kjøre ut fra konsertområdet, hørte jeg at Elton John-konserten begynte. Dette var den ene sjansen i livet jeg hadde til å få oppleve en Elton John-konsert.

Lena Sørbotten ble utskrevet fra Haukeland universitetssykehus onsdag formiddag. Bergens Tidende møtte henne hjemme i Lyshovden i Fyllingsdalen.

— Det er nok bare en hjernerystelse, samtidig som jeg ble forslått i ryggen og nakken. Det er ingen brudd, til alt hell. Dette kunne gått kjempemye verre, sier Lena Sørbotten.

Gikk under tribunen

— Da jeg stod på tribunen så jeg at folk brukte området under til vei når de skulle kjøpe øl. Det var langt å gå rundt tribunen og jeg så flere med ølglass som tok snarveien. Jeg tør ikke tenke på hva som kunne ha skjedd hvis tribunen hadde brutt sammen med mye folk under, sier Lena Sørbotten.

— Tribunen virket til å begynne med stødig. Men den begynte å bevege seg da noen gikk på den. En dame sa at hun var redd og ikke turde stå på tribunen. Men en annen sa at dette går fint. Så plutselig falt jeg. Jeg tror ikke jeg var bevisst hele tiden etter fallet. Det var en dame som tok seg av meg hele tiden mens jeg lå der på bakken. Hun var kjempesnill, og jeg ønsker å si tusen takk til henne.

Hard natt

— Etter en stund kom folk fra Røde Kors til og jeg ble tatt med til ambulansen. Det ble en hard natt på sykehuset. Jeg fikk ikke sove før klokken 02, og på grunn av hjernerystelsen ble jeg vekket hver time, sier Lena Sørbotten,

Samboeren hennes jobber i Nordsjøen, og han ble fløyet inn til Bergen onsdag morgen, litt før turnusen.

Nå vil Lena Sørbotten slappe av noen dager. Hun og samboeren tar sikte på å reise på ferie til England på lørdag. Foreløpig har legene sagt at det er ok.

— Det var litt tilfeldig at jeg kom til denne konserten. Jeg hadde jo veldig lyst, men hadde avskrevet muligheten fordi jeg ikke fikk tak i billett. Men så i siste liten fikk være med en som skulle dit, sier Lena Sørbotten.

SKADD PÅ VIP-TRIBUNE: Lena Sørbotten ble sendt til Haukeland med hjernerystelse og gikk glipp av hele Elton John-konserten.<br/>Foto: PAUL SIGVE AMUNDSEN