Hvor: Lærerrommet, Kalvatræet skole.

Hva: Knekkebrød med mager skinkeost.

– Det skulle jo ha vært litt salat på, for vanligvis er de fleste flinke med det. Men det er sunnhetsmerke på knekkebrødpakken, da, sier lærerne Elin Johansen og Linda Byrkjeland

Hvor: Bergen Brannstasjon.

Hva: Kjøttkaker med poteter og grønnsaker.

– Brannvesenet er litt konservative, så det er middag i 12-tiden, og frukt på ettermiddagen. En stund prøvde vi med lunsj først og middag senere, men det fungerte dårlig. Da ble vi så tunge til treningen klokken seks, sier brannkonstabel Sigbjørn Villanger.

Hvor: SATS.

Hva: Mikset salat, kyllinglår og rundstykke.

– Vi som jobber med trening får et bevisst forhold til hva vi spiser. De fleste handler kylling og lignende nede på Spar, men jeg har vanligvis med 6-8 skiver. Problemet er bare at de ofte er spist opp til klokken 10, så da må jeg ha noe påfyll, sier Kjetil Fanebust.

Hvor: Rådhuset.

Hva: Grovbrød med assortert pålegg og frukt.

– Jeg har inntrykk av den middelaldrende garde i kommune er de mest trofaste matpakkespiserne, så jeg er redd den er et utdøende fenomen. Kantinematen fremstår jo som et mer innbydende alternativ, sier Finn Wetteland i etat for byggesak og private planer

Hvor: Lunsjrommet til bybanegraverne i Kaigaten.

Hva: Grovbrød med varierende tilbehør.

– Vi er gamle og godt oppdratt, så her går det mest i hjemmesmurt niste! Men matpakken dør nok med oss. Lærlingene har aldri niste med seg, forteller anleggsarbeiderne fra Halvorsen Grave— & Transportservice.

Lærerrommet, Kalvatræet skole: Knekkebrød med mager skinkeost.
Bergen Brannstasjon: Kjøttkaker med poteter og grønnsaker
SATS: Mikset salat, kyllinglår og rundstykke.
Rådhuset: Grovbrød med assortert pålegg og frukt.
Lunsjrommet til bybanegraverne i Kaigaten: Grovbrød med varierende tilbehør.