• Vi vil vite hva de unge selv synes om tilbudet i bydelen, sier konsulent Trond Berntsen foran den store ungdomshøringen i kulturhuset.

Det finnes allerede en rekke tilbud til unge i Arna og Åsane. Man har rockeverksted, diskoteker, dansegrupper, gitarkurs og mye annet. Men er dette de riktige tilbudene, og er det nok? Det er noen av spørsmålene man vil ha svar på under høringen til Arna og Åsane kulturkontor 27. februar.

— Vi vil vite hvordan det er å være ung der du bor? Har du alt du trenger eller savner du kultur- og fritidstilbud? Vi ønsker å vite hva ungdom i Arna og Åsane er opptatt av. Dette er viktig for at kulturkontoret skal kunne gi ungdom mulighet til å drive med det de er aller mest interessert i, forklarer Berntsen.

Berntsen håper på fullt hus under den viktige høringen.

— Vi håper på stort oppmøte, og har derfor invitert mange organiserte grupper, men vi ønsker også at ungdom, som gjerne ikke tilhører spesielle lag eller organisasjoner, stiller opp. Vi satser på mangfold, og vil ha flest mulig ungdom med, forteller han.

Kulturkontoret deler ut 10.000 kroner til et eller flere forslag som kommer fra under høringen.

Les saken på www.aasanetidende.no

- BLI MED: Kulturkonsulent Trond Berntsen oppfordrer flest mulig unge i Arna og Åsane til å delta på ungdomshøringen, som finner sted i kulturhuset på Åsane storsenter neste fredag. – Vær med å så din mening, understreker han.
Thomas Gangstøe