Restauranten og utestedet Harbour Cafe på Torget har rundet ti år og feiret seg selv i helgen.

— Vi feiret torsdag, fredag og lørdag, i tre dager til ende. Vi grillet lammekjøtt og delte ut. Cult jentene var også innom, sier servitør og bartender Maren Djupesland til bt.no.

- Ti år er lenge i denne bransjen?

— Ja, det er det. Og nå åpner samme eier to steder rett ved siden. I april kommer det en ny sportsbar og en cocktailbar. Det blir bra. Vi trenger litt forandring, sier Djupesland.

Det var ikke en del av programmet. Det var det to bekjente av oss. De fikk champagne og drinker etterpå. Bartender Maren Djupesland

Fikk belønning

Høydepunktet – særlig for mange menn, vil vi tro, var likevel da to av kvinnelige gjester kastet klærne og inntok en badestamp utenfor.

De to damene sto ute på gaten kun iført truse og bh, og så ut til å kose seg.

— Det var ikke en del av programmet. Det var det to bekjente av oss. De fikk champagne og drinker etterpå, sier Djupesland.

Badestampen ble auksjonert bort av et lokalt firma, Arctic Spas, som fikk 69.000 kroner for herligheten. Damene var ikke inkludert.

Mann arrestert

Ved midnatt måtte politiet gripe inn.

— En mann i 30-årene havnet i arresten. Han laget bråk. Det var et enkeltstående tilfelle, og vi hadde ikke andre problemer med denne festen, sier operasjonsleder Ole Geir Magnusssen i Hordaland politidistrikt.