1. Tommy Knarvik, Brann-spiller — Jeg har ikke så mange nyttårsforsett, men ønsker at Brann skal bli mye bedre neste år. Håper jeg klarer å bli frisk til sesongstart. Jeg skal bli en bedre spiller neste år og må trene mer enn i år. Håper jeg kan score flere mål.

2. Teitur Thordarson, avgått Brann-trener - Jeg har ingen spesielle nyttårsløfter, men ønsker på vegne av meg selv og familien at vi får være friske til å kunne arbeide. Man kan ikke annet enn å ønske fremgang i jobben. Jeg håper Brann vil få ryddet opp i problemene sine. Det er vemodig å gå fra Brann nå, men slik det var kunne jeg ikke fortsette. Vet at enkelte tror jeg har drevet med løgn, men det er ikke sant. Jeg svarer alltid ærlig. Slik er det fremdeles.

3. Kari-Anne Henriksen, Tertnesspi l ler

— Hvert år skal jeg bli et nytt og bedre menneske, men det går i dass etter en uke så i år har jeg ikke noe nyttårsforsett. Hvis jeg spiser mindre snop, blir jeg kanskje litt bedre. Man vet aldri. Det er kanskje de små tingene som teller. Så jeg skal prøve å spise mindre snop.

4. Bergljòt Jònsdottìr, festspilldire k tør - Nyttårsforsetter pleier ikke å holde, gjør de vel...? Derfor er det ikke så mye vits i å sette dem. Jeg har ingen, men ønsker å bidra til et rikt og godt kulturliv i Bergen. Jeg kan bli bedre på alle felt. Heldigvis.

5. Gunnar Vikene, regissør av «Hi m me l fall» - Jeg lager meg ikke slike forsetter, jeg. Har gitt opp. Jeg har forsøkt mange ganger, men uten hell. Lager jeg meg heller fortsetter ellers i året når jeg er i gang med prosjekter, men jeg er nok ikke mer heldig enn folk flest til å overholde dem.

6. Rune Larsen, artist og programl e der - Det er det vanlige. Forsøke å trimme litt mer. Dette med fysisk fostring har opptatt meg en periode, men har rimelig bra kontroll nå. Ellers synes jeg livet i sin alminnelighet er helt ok som det er.

7. Siren Nøkling Sundland, debattant i «Mediemenerne» på NRK 2 - Jeg skal bidra til å flytte diskusjonen om design fra kultursidene til økonomisidene i BT. Det har vært en interessant opptakt til en designdiskusjon i BT før jul, men designdisiplinenes store problem er at de blir oppfattet som snurrepiperi. Designere blir ikke tatt på alvor. De blir sett på som pyntefolk. Design er mye mer interessant som forretningsidé. Miljøet trenger strategi. Med en designdiskusjon i næringslivet kan selskapene få viktige konkurransefortrinn.

8. Herman Friele jr., kaffekonge og or d førerkandidat - Det må være at jeg skal ha en mer presis omgangstone med pressen. Det gjelder å ha et høyt presisjonsnivå så man ikke blir misoppfattet. Ellers pleier jeg ikke å drive med nyttårsforsetter. Men på det personlige plan må jeg verbalisere meg mer presist. De som kjenner meg vet hva jeg mener.

9. Trond Tystad, finansbyråd - Nyttårsforsettene mine er for det første ikke å bli så opptatt av lokalpolitikk at jeg glemmer de store, viktige spørsmålene i verden. Jeg vil gjerne være med på å holde levende en debatt om sultkatastrofen i Afrika og hindre krigen som ser ut til å kunne komme mellom USA og Irak og kanskje store deler av Midtøsten. Ellers skal jeg trene jevnt og trutt. Har tenkt å gå i fotsporene til Fridtjof Nansen i januar 2004. Da er det 120 år siden han gikk på ski Bergen-Oslo tur/retur. Så det blir mye trening frem mot det.

10. Idar Vollvik, eier av Chess Co m munication/Vollvik-gruppen - Det må absolutt være å bruke mye mer tid med familien. Det er det aller viktigste. De fleste i næringslivet som vil lykkes må nok ofre mye tid, særlig slike som meg som har startet på null. I forhold til jobben kommer jeg til å bli mer konsekvent. Jeg vil ta bedre vare på dem som er verdt å ta vare på og kutte ut dem som ikke er det - både av kunder og arbeidstakere. Og så skal jeg bruke tiden mer effektivt.