• Høyst nødvendig, sier kommunen. - Unødvendig, sier Fana IL.

Bergen kommune er i gang med å ruste opp Skytterhuset på Slåtthaug for ca. 200.000 kroner. Dette til tross for at bygget skal rives om få år, skriver Fanaposten.

— Dette er nødvendig vedlikehold. Vi skal bare skifte noen råtne vinduer og male litt, sier Terje Reistad, idrettssjef i Bergen kommune, til avisen.

- Unødvendig

Fana IL synes kommunens prioriteringer er unødvendige. På sikt skal idrettsparken på Slåtthaug bygges ut, blant annet med tak over isanlegget, ny flerbrukshall og større parkeringsplass.

Da skal Skytterhuset rives.

— Jo mer som gjøres, jo mer forundret blir vi. Det er mange bygninger som forfaller på Slåtthaug, og jeg tror ikke Skytterhuset er det viktigste å oppgradere, sier Hans Dankertsen, daglig leder i Fana IL, til Fanaposten.

- Småpenger

Harald Blytt i byggteknisk avdeling i Bergen kommune sier at de er klar over planene for Slåtthaug, men at de må forholde seg til bygget frem til det foreligger en avgjørelse.

— Vi må gjøre dette for å holde bygget i forsvarlig stand. Sammenlignet med to milliarder som skal brukes på 13 skoler, så er dette småpenger, sier han.