Alder: 29

Yrke: Jurist

Bor: Årstad

Så mange heter Kirvil: 29

Jeg heter Kirvil, og min bror har også et veldig kreativt navn – Thjostolf med h. Familien min bodde en periode i Narvik, og naboparet fikk to barn etter mine foreldre. De fikk også navnene Kirvil og Thjostolf, og er oppkalt etter meg og min bror. Det er bare to søskenpar i Norge som heter det, tipper jeg. Vi var mye sammen da vi var små, så jeg tror foreldrene våre bare syns det var hyggelig at vi hadde samme navn. Foreldrene mine heter Knut og Bjørg, så de valgte jo å gå helt andre veien når de skulle gi navn til oss.

Jeg har fått mange morsomme reaksjoner på navnet mitt, og hvis jeg sender e-post til noen, er det ikke uvanlig at de lurer på om jeg er jente eller gutt. Når jeg hilser på noen, spør de aller fleste om navnet mitt om igjen, og mange lurer på om det er utenlandsk. Men så vidt jeg vet, er det norsk, eller i hvert fall nordisk. Jeg bodde ett år i Brasil, og der var det ingen som klarte å uttale navnet mitt, det ble for komplisert. Derfor fikk jeg kallenavnet Kiki.

Jeg kjenner faktisk to til som heter Kirvil, både datteren til en venninne og en til i familien – og begge er oppkalt etter meg. Jeg er jo litt redd for at navnet skal utvannes for mye, det er jo gøy å ha et spesielt navn. Det er en god icebreaker!

file6580qwh6qs112b8xh3l8.jpg
VEGAR VALDE, ODD MEHUS