Tertnes jentene tapte ikke en kamp i årets Norway cup men var uheldig med myntkast på sin eneste uavgjort kamp.

Tertnes jentene syntes dette var urettferdig da andre cuper benytter seg av antall corner ved uavgjort kamper. Da hadde Tertnes vært i finalen i Norway cup 2008.

Puljespill med 0 baklengsmål

Tertnes-jentene traff i puljespillet Grei hvor de vant 5-0. Grei er serieleder i sin gruppe i Oslo.

Tertnes ble for tøff for Slagen som var neste kamp. Tertnes vant 11-0.

Danske Skovlunde måtte se seg tapt over Tertnes-jentene med 3-0

Det første målet Tertnes-jentene slapp inn var på overtid mot Nordstrand. Resultatet ble her 3-1 til Tertnes.

I kvartsfinalen var Vind som fikk motvind av Tertnes-jentene. Resultatet ble her 2-0

Semifinalen resulterte i uavgjort 0-0 etter ekstra omganger. Tertnes-jentene tapte for første gang i cupen av en mynt.

God fotballforståelse

Tertnes var alene om å stille med rent 95-lag og en underårig spiller mens samtlige lag i A-sluttspillet stilte med opptil 4 overårige spillere.

Dette var ikke til hindring for Tertnes jentene som består av små tekniske spillere som har en stor fotballforståelse til tross de møter fysisk større lag.

Tertnes besitter kanskje noen av Hordalands mest talentfulle spillere i sin klasse og har tidligere Tertnes-spiller og landslagspiller Kristine Hegland som forbilde.

Fokus på latter og glede

Trener Christian Redisch Carlsen har stor fokus på teknikktrening, samspill og ikke minst latter og glede. Christian sier at humor er viktig for at laget skal lykkes. Dette gjenspeiler i jentene som til en hver kamp møter med masse positivitet, oppmunter hverandre og det lyser glede av alle spillere.

Tertnes-jentene er veldig treningsvillig og i tillegg til fotballtrening har de alternativ trening for å forebygge belastningskader og forbedre kondis. Tertnes-jentene trener i våre vakre byfjell og tilrettelagt apparat trening for jentenes aldersgruppe.

Gull i mange cuper

Tertnes-jentene har også flere serie bak seg. De har vunnet 24 cup i 94-klassen i desember, gull i Åsane cup og gull i Sognefjord cup sammen med 96-jentene til Tertnes.

Konkurranse jenter som Tertnes har, uttalte umiddelbart etter myntkast tapet at de ville komme tilbake til Norway cup for revansj.

.

Wenche Kvamme