I dag begynte den drapstiltalte 28-åringen å forklare seg for Gulating lagmannsrett. Så langt har Olsen holdt seg til den samme versjonen som han serverte lagmannsretten forrige gang.

— Jeg har aldri bedt noen om å drepe noen. Flaten fikk beskjed om å gi Madsen noen smeller. Jeg sa aldri noe om å skyte ham i beina. Hvis tredjemann påstår det, så er det bare tull, forklarte Olsen.

27-åringen hevder fortsatt at Madsen hadde narkogjeld til en person på Østlandet med tilknytning til mc-miljøet, men at han selv takket nei til å utføre et torpedooppdrag mot Madsen fordi han kjente ham for godt. Oppdraget ga han videre til Tor Helge Flaten.

I retten i dag hevdet Olsen at han hadde advart Madsen om at noe kunne skje om han ikke betalte.

— Jeg sa at "Nå må du se å betale ham noen penger snart, ellers kommer det til å smelle", sa Olsen.

Aktor Gert Johan Kjelby brukte de første timene av dagens rettsmøte til å belyse Jarle Olsen som person, blant annet den omfattende torpedovirksomheten han har innrømmet å stå bak.

— Hvor mye vil du anslå at du har tjent på torpedooppdragene? undret Kjelby.

ý Aner ikke. Hør med likningskontoret, lød svaret.

Bt.no kommer tilbake med mer.

FRIKJENT I FEM MINUTTER: Byretten dømte Jarle Olsen til 21 års fengsel og fem års sikring. Lagretten frifant ham, men fagdommerne satte kjennelsen til side. Nå er saken oppe i lagmannsretten.
Foto: Gidske Stark