Har du et bedre forslag? Send det til oss!

Barnehagementalitet

No må Bergenserne ta til vettet å ikke oppføre seg som noen drittunger. Jeg er skjemt av å vere Branntilhenger. Legg til side barnehagementaliteten og surmulingen. Hvis storsinn å ta imot Trønderne på en verdig måte. Brann skal senere en gang til Lærkendal, ha det i tankene, skriver Roald.

Fjøset til Mons

Jeg vet om en kar fra Osterøy som har et fjøs til leie. Sauene er vel for lengst slaktet og han har fått seg jobb i byen som fotballtrener. Det er rart med det når folket får seg jobb i byen. Men, lokalet skulle på alle måte passe til formålet. Passelig møblert og parfymert. Servering byr heller ikke på noe særlige problemer. Transport, en kjapp liten blitur fra stadion. Utleier kan veien i blind. Et kjent kor kan stå for musikk og annet underholdning. Dette kan jo de snakke om lokalt før kampen på Stadion, skriver Odd Arne Nilsen.

Skjemt av å vere Branntilhenger

No må Bergenserne ta til vettet og ikke oppføre seg som noen drittunger. Jeg er skjemt av å vere Branntilhenger. Legg til side barnehagementaliteten og surmulingen. Hvis storsinn og ta imot Trønderne på en verdig måte. Brann skal senere en gang til Lerkendal, ha det i tankene, oppfordrer Roald Eriksen.

Ulriken

Banen er godkjent igjen — i alle fall for Trøndere. Bare de avstår fra å bruke sanitæranleggene - vi vil ikke ha noen nye bakteriefloraer i Svartediket! Dessuten er det kort vei til stadion, i alle fall rett ned, mener Øyvind Arntsen.

Dra hjem

Jeg synes at de burde dra hjem og feste og ikke ha den her, det kommer bare til å bli bråk av, tror Karen Marie Vik

Rådalen

Hva med at Bergen kommune stiller velvillig opp og gir dem tillatelse til å avholde festen sin i Rådalen eller i Lønningen på BIR sin avfallsstasjon. Da slår vi to fluer i en smekk; Trønderene får være i fred og byen er ryddet for boss, mener Jan Tore Knudsen

Under Torgallmenningen

Undergrunnstunellen under Torgallmenningen! Her kan dem joike i fylla, ete reinsdyr til det vokse ut klaver og horn, kamme bartene til hverandre og alt det andre dritet trøndere finner på. Med det støynivået dem klarer å oppnå vil dem ikke være til sjenanse for rottene engang, mener Stian Espeland.

Grieghallen

Trønderne får feire seieren i Grieghallen! Det hadde vært en fin gest til Norges beste fotballag! Vi må ikke være for smålige til å ikke la andre få oppleve fest og fyrverkeri når vi ikke får det til! Lykke til med festen "trollungene", hilsen Odd Aasjord.

Vadmyrahallen

Der er det stort og ledig hele helgen, eller så kan du bo på Vannkanten, mener Ruben Engeberg.

Arenum

Hva med å sende de til arenum? det skulle vel være et lokale som er enkelt å putte bartefolket inn i, og som rommer mange.

Der kan de feste og kose seg og det skulle vel være overkommelig å få servert skikkelig Hansaøl der heller slik at de kan glemme det kommende tap, skriver Frode Rinde.

Vip-losje

La dem få VIP-losjen på Brann stadion, synes Per Morten Nordbotn.

Lukket selskap

Klart vi skal gi dem et sted. Hva med med å arrangere lukket selskap i gamle bergen kretsfengsel. Åpningstid: Søndag 22/10-06 - kl 2000, skriver Inge Hermansen.

Partytelt

Hva skal de med lokale....? Har de ikke partytelt og karsk i koppen, spør Irene Tjønneland Samuelsen.

Verftet

Sjekk med USF Kafédrift på Verftet. Der er det plass til alle trønderne som vil under samme tak og dermed burde det være enkelt å holde bergensere som ikke bryr seg om fotball og heller vil lage trøbbel unna. Selv bryr jeg meg katten om alt som smaker av fotball, men synes at det er riktig så pinlig at byen med det store hjertet ikke finner det opportunt å ønske trønderne velkommen, skriver FrodeThaule

Harry kroa

Harry-kroa på Knarvik har god mat og skikkelig Harry atmosfære. Der vil de nok føle seg hjemme, melder Øyvind Gjerde

Kvarteret

Kvarteret må vel kunne gjøre det. Med styreleder som er trønder, og siden studentene generelt ikke har noe mot trøndere på samme måten som bergenserne, mener Odd Sevje

Utedo

Legg de inn på en utedo!!, mener Maxime Schjøtt Brackman.

Marsteinen

Olsnesøyni i Osterfjorden? Eller på Marstein (fyret, ikke fjordhotellet), foreslår Hans Hegre

Arenum

Hva om de fikk leie Arenum? En stor hall som kan romme mange mennesker, foreslår Ragnhild. S-H. Fondenes.

Børsen

Hva med the Sailor? Eller, Børsen trenger vel også en opptur nå..., skriver Nils-Erik Moe-Nilssen

På landet i Fyllingsdalen?

Jeg vet om noen fine gårder og åkrer ute i Fyllingsdalen, der vil de nok kose seg med likesinnede, blant sauer og griser, melder Christian Lindvik.

Har du et bedre forslag? Send det til oss!