Hun er arbeidsleder ved Nordnes sjøbad. Til vanlig jobber hun i Sentralbadet, men nå gleder hun seg veldig til å åpne sjøbadet.

— Det er dette vi ser frem til, forteller Sandvåg.

Nye badebrygger

Men først gjenstår en del arbeid. Garderobene skal males og bassenget skal vaskes grundig.

— Det er en del igjen. Vi har hatt noen lekkasjer, så nå fylle vi opp bassenget for å teste om det er flere lekkasjer. Vi skal også få lagt ut to nye badebrygger i sjøen, sier Sandvåg.

Badetemperaturene i sjøen er foreløpig på rundt seks grader. Men i bassenget lokker Sanvåg med temperaturer på rundt 26 grader.

— Vi åpner 18. mai klokken 07.00. Det er alltid noen som er her tidlig om morgenen. Vi kjenner en del igjen fra tidligere år også, sier Sandvåg.

<b>ORGANISERER:</b> Vivi Sandvåg sørger for at Nordnes sjøbad åpner 18. mai. - Det eneste som kan forsinke oss er flere lekkasjer. Men jeg tror vi har fått ordnet det som var. FOTO: ANE BØRHAUG
<b>FRISKT:</b> Sjøtemperaturen ligger på rundt seks grader i dag. - Men bassenget blir varmt og godt, sier Vivi Sandvåg ved Nordnes sjøbad.
ANE BØRHAUG
<b>FYLLES OPP:</b> Bassenget på Nordnes sjøbad gjøres klar til årets badesesong. - Vi gleder oss, sier arbeidsleder Vivi Sandvåg.
ANE BØRHAUG