«Vi snakker om pissing, og menstruering, gjør vi ikke? Har aldri forstått hvordan dette fungerer, egentlig, hvordan jenter ordner seg i felt... Det er liksom ikke bare å slenge ut snoppen under en kort pause — neida! vi snakker om big time avkledning, med buksa på knærne, og bare sorgen... »

2. Lt HJK2004

«Om det er noe som VIRKELIG IRRITERER meg med det norske forsvaret så er det favoriseringen av kvinnfolk... ».

ugla

«Se for deg denne situasjonen. Hvis hun var flott utseendemessig, kanskje lett på tråden og, for å smøre litt på... Dere var ute på øvelse, alene i en op, og du hadde ikke fått kjøtt på pinnen på all den tid. Hadde det da vært kult med en kvinnelig makker? Altså, ja det hadde sikkert vært kult... :P men hadde det vært lurt? Hadde du greid å motstå fristelsen? Jeg ser hvertfall for meg at det hadde blitt et problem».

Land 04.03.04 18:08

«Land: Hva mener du? Etter noen uker i op? Jækk!! Man skal ha en ganske avvikendelegning for finne slikt noe særlig tiltrekkende. Men om man liker danglebær og fluesopp... hehe... da er saken klar ;-)»

Mule

«Vil se den personen som vil stikke snuta opp i ei 2-3 dagers uvaska feltmus i en OP! Æsj..»

Kulespruter

«I en så tøff tjeneste som dette dreier seg om, blir man ødelagt om man ikke har et enkelt forhold til temaer som nevnt over. Å innbille seg at disse gutta prater om feminismens utbredelse i Akershus, om globaliseringens innvirkning på Ja til EU bevegelsen i Norge og gulrotens vekst på 70-tallet m.m. blir for meg så fjernt som det går ann.

Om det er NOEN som prater vulgært og «piss» så er det folk i nettopp slike tjenester. Men ikke dermed sagt at de er dårlige personer med dårlige verdier? Dette for meg vitner om - pardon my french - en kontor-rotte's innbilte virkelighet».

Spec

«At du (spec, red. anm.) og 2.Lt skiter i eget reir er helt ok, men ikke skit og gjør skam på det norske forsvaret på en offentlig site».

tower