Januar 2006: Tidligere stortingsrepresentant for Frp, Jan Simonsen, gikk til erstatningssøksmål mot TV 2. Den tidligere nestlederen krevde inntil 1,3 millioner kroner for skaden han mener kanalen har voldt ham gjennom visningen av dokumentaren om homseklubben Enka i programmet «Rikets tilstand».

Januar 2006: Oslo kommune saksøkes trolig for 250 millioner kroner etter et eiendomssalg. I 2003 solgte byrådet i Oslo, uten bystyrets godkjenning, en 20 mål stor eiendom på Gaustad til et utbyggerfirma som ville bygge 100 luksusleiligheter. Men bystyret i Oslo vendte tommelen ned, og regulerte eiendommen til friluftsareal. Dermed havnet byrådet i en klemme, og kommunen står nå overfor valget å «gi bort» verdier for millioner av kroner til kjøperen, eller å risikere et gigantisk erstatningssøksmål.

Januar 2006: Rundt 90 tidligere FN-soldater vil kreve staten for til sammen 250 mill. kroner som erstatning for psykiske skader etter utenlandstjeneste. Hver soldat regner med å få mellom 2,5 og 3,5 millioner kroner hver.

Februar 2006: Amalie Riis krever opp til 500 millioner kroner DnB Nor. Amalie Riis og hennes mann Einar har siden 1970-tallet ligget i strid med banken, som de mener er medskyldig i at hun mistet arven etter sin mor.

Februar 2006: Den norske kjendismillionæren Runar Søgaard saksøker svenske Aftonbladet for 14 millioner kroner. Carolas eksmann mener at avisen har løyet og drevet med skittkasting mot ham, i en artikkel.

Desember 2005: Clear Channel truer Bergen kommune med millionsøksmål etter at bystyret sa nei til reklamefinansierte busskur. Kravet er antydet å ligge mellom 10 og 100 millioner kroner.

November 2005: Tre spilleautomater utløste et søksmål på 80 millioner kroner mot Staten. For saksøkerne ble gevinsten null. Bak søksmålet sto den mektige spilleautomatprodusenten Errèl og den norske importøren Europlay. Bakgrunnen var at Lotteritilsynet trakk tilbake godkjennelsen for tre spilleautomater. Saksøkeren hevdet tilsynet ikke hadde rett til dette, og krevde erstattet store inntektstap.

Oktober 2005: En 39 år gammel mann som ble dømt for medvirkning for dødelig vold i forbindelse med et drap i Arendal i 2003, tapte et millionsøksmål han anla mot politiet. Mannen krevde 3 millioner kroner fra politiet etter en voldsepisode han ble frikjent for.