Nå er den ene innlagt på Haukeland, og den andre satt i arrest.

— Den antatte føreren er mistenkt for promillekjøring, sier operasjonsleder Gustav Landro ved Hordaland politidistrikt.

MEIDE NED SKILT: Bilen kjørte ned et skilt da føreren mistet kontrollen over den tidlig sønndag morgen.
BJØRN OTTO AARHEIM

Utforkjørselen skjedde i Hesthaugvegen like etter klokken 06.00 søndag morgen.BMW-en tok etter alt å dømme av fra motorveien i retning syd ved Åsane terminal søndag morgen. Det ser ut til at den traff en skiltmast, fortsatte mellom to trær og landet nesten i oppmerket felt på parkeringsplassen bakenfor.

ENDTE HER: Stor hastighet og promille var trolig årsaken til at bilen kjørte av veien og endte her på parkeringsplassen i Åsane.
BJØRN OTTO AARHEIM

— Spor på stedet kan tyde på at bilen har fløyet fra motorveien, over vollen og ned på parkeringsplassen på Rema 1000 i Hesthaugveien. Bilen har trolig gått rundt flere ganger, og det ser ut som om hastigheten har vært høy, sier Landro.Heldigvis skjedde ulykken på et tidspunkt da det er få folk på veien. Vanligvis er parkeringsplassen ved terminalen godt besøkt av folk.

Fryktet indre skader

Politiet fikk tips om de to karene som virket skadd og forkomne, men som ikke ville oppsøke lege. I stedet hadde de dratt til en bolig i sentrum.

— Det viktigste var å finne dem, og sørge for at de fikk hjelp. Skrekkscenariet er at de bare gikk og la seg et sted, uten å ha blitt sjekket for eventuelle indre skader, sier operasjonsleder Landro.

Bilen de kjørte er nå tauet vekk. Det er uklart hvem som eier den.