Trafikkulykken skjedde på riksvei 555 ved Straume bru, om lag 300 meter vest for Sartor senter, litt over klokken 08.00 i morges. Uhellet førte til store køer.

Fikk sleng på hengeren

— En personbil med boggihenger kom kjørende utover. Mannen fikk sleng på den store hengeren som var lastet med blant annet strøsand og en blandemaskin. Hengeren traff en møtende BMW cabriolet i fronten. Det så ganske stygt ut, der hengeren lå delvis over BMWen og strøsanden rant inn i cabrioleten, forteller politioverbetjent Bjørn Hagen ved Fjell og Sund lensmannskontor til bt.no.

-To kvinner, en dame og moren, ble lettere skadd. De ene kvinnen fikk sjokk. Begge to fikk hjelp på stedet. De to kvinnene kom kjørende i BMWen på vei mot byen, sier operasjonsleder Bernt Alnæs ved Hordaland politidistrikt til bt.no.

Store køer

Ulykken førte til store køer på riksvei 555. Det gikk nesten to timer før trafikken gikk normalt igjen. Trafikken ble dirigert om gamle riksveien ved Arefjord. Det skar seg ganske fort. Veien er smal og har ikke passeringsmuligheter alle steder. Det ble ikke mindre kaotisk av at en lastebil med kurv på, rev ned en ledning som hang over veien.