Like over midnatt måtte politiet rykke ut til Vestre Vadmyra for å få løst opp en meget høylydt forsamling ungdommer. Det likte enkelte av ungdommene særs dårlig, en av dem, en jente på 18 år, så dårlig at hun endte opp med en anmeldelse for vold mot offentlig tjenestemann, etter at hun først hadde slått løs på en gutt med en håndveske.

Et par minutter over klokken to kom neste hendelse. En mann og en dame havnet i klammeri med en dørvakt på nattklubben Engelen. De har anmeldt dørvakten for vold.

— Men det er mulig at det kommer en motanmeldelse fra dørvakten, forteller operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Per Stiegler, til bt.no.

Kl. 03.40 kom det melding om slagsmål i Hans Holmboes gate. En beruset 26-åring gikk til angrepet på to forbipasserende, som etter en liten stund klarer å komme seg bort fra angriperen.

— Den mistenkte ble kjørt til legevakten for sjekk og siden innbrakt til fyllearresten, sier Stiegler.

Ti minutter senere var det klart for ny idiotoppførsel av overstadig berusede mannfolk. To personer truet og plaget innehaveren av «potetboden» på Torget.

De slet ut en elektrisk ledning, tok seg inn i boden og bedrev hærverk, knuste blant annet en rute og slo innehaveren i ansiktet.

Politiet tok begge med seg, men den ene ble dimmitert etter avhør, den andre måtte tilbringe natten i arresten.