Abonnenter av Finn Jarle Sæle-avisen Norge IDAG kommer nemlig gratis inn på landskampen mellom Norge og Israel neste lørdag. Håpet er at Isral-vennene skal lage halloi for Israel i løpet av kampen.

– Vi vet at de som leser Norge I DAG er glade i Israel, derfor oppfordrer vi dem til å komme på denne kampen og støtte dem, sier Otto Hatlebekk til bt.no

Volleyballforbundet har rykket inn en annonse i neste ukes Norge I DAG, og leder for Hordaland Volleyballkrets, Otto Hatlebakk, sier at de som klipper ut og tar med seg annonsen, får en gratisbillett til kampen, som begynner kl. 12:30 lørdag 20. mai.

— Vi tror det blir en vakker seremoni ved begynnelsen av kampen, og jeg tror det blir en fin stund for alle som er glade i Israel, sier Hatlebakk til Norge IDAG.

Han tror ikke det er problematisk for norsk volleyball å bli assosiert med det mange mener er en brutal okkupasjonsmakt.

– Dette handler om idrett, ikke om politikk, sier Hatlebekk til bt.no.

Den israelske ambassadøren i Norge, Miryam Shomrat er også invitert til volleyballfesten, som blir sendt direkte på en Viasatkanalen SportN.

ISRAELSVENN: FINN JARLE SÆLE, Norges mest ihuga venn av Israel.
HELLIG JUBEL: Blir det slike jubelscener i Haukelandshallen neste lørdag?