• Det tyngste jeg har vært med på noensinne, sier Fyllingens Thor Erik Nygård etter å ha senket Fløy med sine to scoringer i solsteiken.

Fyllingen — Fløy 3-2

Rammen kunne knapt vært bedre for de rundt hundre tilskuerne som møtte opp for å se Fyllingen spille årets første hjemmekamp på nyrestaurerte Varden i går. Men null vind og strålende sol gjorde forholdene vanskelige for de på banen.

Likevel var det en underholdende og til dels spennende kamp mellom to av lagene som kjemper om bronsemedalje i 2.-divisjon. Fyllingen tok ledelsen etter 29 minutter da Eirik Stafseth lobbet ballen i mål etter å ha mottatt en strålende pasning fra Frode Bergum Hansen. Da beordret dommer Asbjørn Olsen ett minutts drikkepause for de glohete spillerne.

Nygård matchvinner

Etter halvtimen svarte Fløy, og utliknet til 1-1 etter svakt forsvarsspill av hjemmelaget. Men Fyllingen ga seg ikke i varmen og la på til 2-1 ved Thor Erik Nygård fem minutter før pause. Målscoreren har slitt med en vond rygg, og er ikke i toppform. I pausen fikk han beskjed om at han kom til å bli byttet ut etter 15 minutter. Men heldigvis for Fyllingen gikk det ikke slik. Skader og slitne spillere gjorde at Fyllingen måtte omprioritere byttene sine, og dermed kunne Nygård sette inn seiersmålet kvarteret før slutt, etter at Fløy hadde utliknet femten minutter tidligere.

Full uttelling på hjemmebane

Dermed er Fyllingen a poeng med sørlendingene.

— Vi sto på som noen helter, og fikk til et ganske høyt tempo til tross for varmen, sier tomålsscoreren. Mot slutten var han så tom for krefter at han bare sto og så på Fløys massive sluttspurt.

— Jeg fikk tidenes krampe i leggen og sto bare og så på. Det var litt nervepirrende på slutten der, sier Nygård.

Trener Tommy Kolseth var meget fornøyd med tre poeng i går.

— Vi vant fortjent. Dette var en god 2.-divisjonskamp, forholdene tatt i betraktning, sier Kolseth.

Til tross for at Fyllingen ikke har hatt en egen hjemmebane mens Varden har fått en ansiktsløftning, har de gule og blå likevel vunnet samtlige ”hjemmekamper” så langt i sesongen.