På åpningsdagen i begynnelsen av juli var det heiskluss i Klostergarasjen, og i løpet av juli måned skrev BT om flere personer som ble sittende fast i heisen. Den gang pekte de ansvarlige på at det er normalt med litt heisfusk i innkjøringsperioden. Men problemene har vedvart, og administrerende direktør Truls Lorentzen i Klostergarasjen AS sier at mye tid har gått med til heisproblematikken siden åpningen. Det er blitt noen brev mellom selskapet og entreprenør Veidekke.

— Nå har vi fått forsikringer fra Veidekke om at heisen skal være i gang igjen over helgen. Heisen er blitt stående i påvente av reservedeler, sier Lorentzen, som beklager ulempene heisproblemene har ført med seg for parkeringsgjestene.

— Dette er heller ikke god reklame for oss, sier Lorentzen, som understreker at heisproblemene ikke har vært farlige for publikum.

Seksjonsleder Frode Sekkingstad hos Veidekke legger ikke skjul på at det har vært noen innkjøringsproblemer med heisene i Klostergarasjen. Han opplever imidlertid ikke problemene som dramatiske, og sier at alle de fire heisene kommer til å være i drift i løpet av neste uke.