— Det var forferdelig, sier bestefaren etter uhellet ved Hjelteryggen skole til bt.no.

— Jeg er bare så glad for at det tross alt gikk bra, legger han til.

- Hva skjedde?

— Vi hadde vært på loppemarked, og jeg skulle hente en TV. Jeg så flere ganger i speilet at det var klart før jeg skulle rygge ut. Jeg seg litt bakover og hørte plutselig noen rope: «Det ligger en unge under bilen.»Det viste seg at han hadde løpt og falt på glatten under bilen min. Jeg fikk ikke dette med meg, sier mannen.

— Fikk den store skjelven

Han er fortsatt preget av det han opplevde søndag, men understreker at det gikk fint med barnebarnet som ble sendt i ambulanse til Haukeland. Like etter uhellet fryktet man indre blødninger.

— Allerede søndag kveld var han på beina i gangene på sykehuset. Han ville hjem og ut og kjøre bil med meg. Vi har et veldig nært forhold, forteller bestefaren som er glad for å ha poden tilbake i full vigør.

- Hvordan opplevde du søndagen etter ulykken?

— Jeg besøkte ham på sykehuset om kvelden. Da jeg skulle hjemover, fikk jeg den store skjelven. Jeg ble utrolig lei meg og var nok i sjokk. I natt sov jeg ikke, forteller mannen.

Ikke fratatt førerkort

Bt.no har snakket med guttens mor. Hun forteller at alt går bra med sønnen.

— Det er viktig å få frem at det gikk fint. Jeg synes artikkelen på nettet var noe dramatisk, sier hun.

Bt.no var mandag i kontakt med politiet.

— Jeg kan bekrefte at det er opprettet en sak. Bilføreren er ikke fratatt førerkort, sier Bjørn Hagen ved Fjell og Sund lensmannskontor.