Turistros kan resultere i priser. Det tyske reiselivsmagasinet Globo har tydeligvis funnet seg vel til rette på Hotell Ullensvang på Lofthus. Så bra at det har kåret hotellet til en av de 54 beste stedene i verden. De er ikke snaue, disse tyskerne!

Ikke nok med det: Den britiske turoperatøren Saga Holidays har det samme hotellet som stoppested for sine kunder. For sikkerhets skyld har kundene kåret hotellet som "ett av de beste i verden", uten å hefte noe tall til kåringen.

I tillegg kårer de samme kundene bussturen — som inkluderer en natts innkvartering i Ullensvang - Hardanger-rundreisen som den nest beste i verden. Hvilken rundreise som er bedre enn den på Hardangerveiene, vet vi ikke.

Og som ikke dette er nok: Det tyske forlaget Nordis har i en storstilet konkurranse kåret Hardanger Fartøyvernsenter i Norheimsund til det beste reiselivsproduktet i hele Skandinavia!

Hvilken turistsommer det må bli i Hardanger etter dette!

PARADIS: Lars Ystanes og naboen Jon Dale høster frukt i Ullensvang - et paradis på jord. Dersom en skal tro tyskere og briter, i hvert fall.