Sms-ene som ektemannen har mottatt i perioden like før og etter Dung Tran Larsen forsvant, kan få betydning for etterforskningen, melder Dagbladet.

I en av meldingene skal ektemannen ha blitt gjort oppmerksom på at han kan søke om fødselspermisjon på særskilte grunnlag på grunn av at Dung er forsvunnet. I en annen sms fra den dagen forsvinningen ble kjent i avisene tikket det inn en melding hvor det sto: «God morgen, bare som en opplysning. Det står i avisen i dag navn og bilde», skriver Dagbladet.

Politiet har også sikret seg en bildemelding av en madrass i en søppelcontainer.

Svigerinne med politibeskyttelse

Dung Tran Larsens svigerinne (24) tok tidligere i uken kontakt med etterforskerne ved Laksevåg politistasjon. Tirsdag gikk hun i avhør og skal ha kommet med avgjørende opplysninger i drapsetterforskningen. Nå bor hun på hemmelig sted med politibeskyttelse, skriver VG.

Hun skal mest sannsynlig ha gitt opplysninger som knytter svigerfamilien til forsvinningen. 24-åringens mann er storebroren til Tran Larsens ektemann, og har bare status som vitne i saken.

Nektes innsyn

Etter hva VG forstår er svigerinnens avhør et av få dokumenter som er underlagt restriksjoner av påtalemakten. Det betyr at ingen av forsvarerne får innsyn i det sentrale avhøret, skriver VG.