Det er NRK Buskerud som i dag forteller at trailersjåførene fra førerhuset ser det meste av det som skjer i trafikken. Det går ut over konsentrasjonen til lastebilsjåførene.

Fylkessekretær i Norges Lastebileier-Forbund i Buskerud, forteller at han tok igjen en bil som kjørte rykkete, og han forsto ikke hvorfor den gjorde det. til NRK.

— Men, så tok jeg igjen bilen, og så jeg at det lå en dame i fanget hans, sier Tandberg til NRK.

Spesielt under køkjøring

— Det er spesielt i forbindelse med køkjøring, det ser jeg nærmest daglig sier Per Erik Bjurstrøm i Bjurstrøm Transport A/S.

— Jeg har sett folk med buksene nede på anklene som koser seg med seg selv, og to som hjalp til, sier han.

En britisk undersøkelse viser at det er utroligste folk gjør mens de kjører bil. Barbering, boklesing og sminking hørte til det normale, mens klining og sex i bilen under kjøring heller ikke er sjeldent.

Blinkskudd fra fotoboksen

— Vi har en del blinkskudd fra fotoboksene. Bilister med hendene plassert på steder de ikke burde være. Og så har vi de som skygger for ansiktet når de passerer boksene, slik at vi ikke skal finne ut hvem de er!, fortalte politimannen Arvid Ask til bt.no tidligere.

Gjengangeren er folk som har forsovet seg. Da gjennomføres ofte hele morgendrillen bak rattet.

— Vi har jo stoppet en del halvnakne bilister som bedriver diverse hasardiøse påkledningsmanøvre på vei til jobb, sier Ask.