25. april ble mannen etterlyst av politiet i samråd med familien. 47 år gamle Svensholt er fra Sotra og befant seg i Vestfold da han ble borte.

Siste livstegn fra ham er 12. april om morgenen. Da ble han observert på jernbanestasjonen i Tønsberg. Verken mobiltelefon eller bankkonto har hjulpet politiet i etterforskningen.

— Det har ikke vært bevegelser på kontoen hans, sier Lars Reiersen, lensmann i Indre Vestfold lensmannskontor.

Ingen sikre observasjoner

Han forteller at politiet holder alle muligheter åpne i etterforskningen.

— Vi har mottatt 10-12 tips, men ingen er det som vi kaller for sikre observasjoner. Noen mener de kan ha sett ham i Tønsberg, et tips stammer fra Bergen. Vi arbeider med disse tipsene, men foreløpig har de ikke ført oss nærmere oppklaring, sier Reiersen.

— Men vi er fortsatt interessert i tips, understreker lensmannen.

- Er det mistanke om noe kriminelt?

— Nei. Vi holder alle muligheter åpne.

Slik var han kleddd

Svensholt er 187 cm høy og ble sist sett på Tønsberg jernbanestasjon, lørdag morgen 12. april 2014. Han var iført en sort blank vattert jakke, type tynn boblejakke, av merket Gant.

Videre var han kledd i dongeribukse og trolig en skjorte og/eller tynn strikkegenser. Han gikk i svarte, spisse sko av merket Ecco.

Her kan du ringe

Spesielle kjennetegn er en gull sjøkrigsskole-ring på venstre ringfinger. Videre snakker han bergensdialekt.

Eventuelle opplysninger kan gis til politiet i Vestfold på telefon 33 34 44 00 eller til nærmeste politimyndighet på telefon 02800.