Rundt klokken 21.30 torsdag 29. mars kom en høy spinkel mannpå rundt 180 cm inn i 7-eleven-butikken i Christiesgate 11 i Bergen. Han beskrivessom blek i huden, norsktalende og trolig i 35-40-årene.

Ifølge betjeningen truer han med en kniv eller en sprøyte.Mannen i 20 årene som står bak kassen åpner opp kassaapparatet, og ransmannenfår med seg et mindre pengebeløp.

Håper på tips

— Vi sliter med å komme videre med denne saken, og berderfor om hjelp fra publikum, sier Knut Ellertsen, lederfor tyveri- og brannavsnittet vedBergen sentrum politistasjon.Han håper nå at vitner skal melde segnår de ser bilder av mannens klær.

— Hvis noen har sett mannen i området,eller vet hvem det er ber jeg dem ringe oss på telefon 02800. Hvis de leggerigjen sitt navn og telefonnummer loser vi dem gjennom resten, sier Ellertsen.

Betjeningen skal etter forholdene hadet bra etter episoden.

Ransutsatt

Samme kiosk ble for øvrig ranet to ganger på kort tid i 2009. Den gang ble daglig leder så lei at han egenhendig jaget raneren på dør.

Året etter kom en ransmann inn i butikken med en stor kniv. Da gikk en av de ansatte ut på kjøkkenet og hentet en kniv selv. Også denne gangen ble raneren jaget ut.