De to mellomschnauzerne forsvant da eier Marianne Gudmundsen og samboeren besøkte et vennepar i Ølve i Kvinnherad helgen 23.-25. mai.

— De har vært savnet i 3 uker, 4 dager og 5 timer, spesifiserer en fortvilet Marianne.

Ber om hjelp

Som vanlig når de er på besøk i Ølve, var hundene ubundet og i full lek på tunet sammen med barn og voksne. Men plutselig var de borte.

— De kom ikke da vi ropte på dem, og angsten kom krypende. Den sitter der ennå som et stort slagverk som slår på absolutt alle nerver.

For siden klokken ti om morgenen 24. mai har ikke Marianne sett sine kjære følgesvenner.

– Dagene går nå med til å jobbe, lete og sove, forteller hun.

Nå er håpet at bt.no sine lesere kan hjelpe henne. Hun har utlovet en dusør på 5000 kroner for opplysninger som fører de bortkomne kjæledyrene hjem.

– Vi har selvfølgelig lett desperat over alt. Lokale jaktlag, turistinformasjonen, Falck, politi i tre distrikter og flere medier har alle vært involverte i søket. Jeg gir aldri opp å finne dem, men jeg tenker jo på alt som kan ha skjedd.

Ringbærere

30. august skal Marianne gifte seg i hagen til Utstein kloster like utenfor Stavanger. Lizzie (4) og Tequila (2) er opplært til å være ringbærere i bryllupet, og satt opp på listen til fotografen – de skulle være med på alle bilder.

– Det blir ikke det samme uten dem. Dette skulle være en lykkens dag, men føles nå mer som et trist mareritt, sier den vordende bruden.

Marianne sier selv at hun har et dyrehjerte som mange mener er unikt. Hun er oppvokst med både hunder og hester, og for henne er det naturlig å elske dyr av alle slag.

– Det er med rennende tårer, utslitt hode og en kropp som lever sitt eget liv, jeg går ut i media i håp om at det finnes noen mennesker der ute som kan hjelpe oss. For oss er hundene vår familie, avslutter hun.

Eventulle tips kan sendes til: megudmundsen@hotmail.com.

Privat
Privat