Fenrik Lane solgte småpene 4000 eksemplarer av debutalbumet «Lane of Life» i fjor høst. Da gjorde de alt på egenhånd. Nå har Knut Glesnes, John Erik Soltvedt og Christer Unneland låter nok til både ett og to nye album, men står uten kontrakt.

Spiller i kveld

I kveld spiller åsabuene på Hinsides. Det er bandets første konsert på syv måneder.

— Vi gleder oss enormt. Det blir fullt trøkk og en blanding av mye nytt og en del gammelt. Planen er å spille over 20 låter, sier vokalist Knut Glesnes til Åsane Tidende.

Det en betydelig mer rocket utgave enn tidligere fansen får se.

- Rocker mer

— Det er den sammen musikken. Den samme stilen. Men vi rocker mer, trøkker til og har speedet opp en del av låtene. Vi tror det blir gøy og er spent på hva publikum vil synes, påpeker Unneland og Soltvedt.

Trioen har ikke opptrådt siden konsertene på Ricks i februar. Det har også vært relativt stille rundt bandet siden «Lane of Life» ble sluppet for et år siden.

— Vi har brukt tiden på å øve og skrive nye låter. Nå har vi et betydelig repertoar. Vi har dessuten låter nok til ny plate og er veldig fornøyd med mye av det vi har laget, forteller Glesnes.

Les mer på www.aasanetidende.no

MER ROCKA: ¿ Vi gleder oss veldig og lover å ta av på scenen. Vi skal gi alt, sier Knut Glesnes, John Erik Soltvedt og Christer Unneland til Åsane Tidende
Thomas Gangstøe