Salen på Kråkenes rommer rundt 1300 mennesker og er i kveld fullsatt av pastor Enevald Flåtens tilhengere.

På agendaen i kveld står blant annet en rekke verdispørsmål rundt familiepolitikk, menneskeverd og den kristne kulturarv.

Begeistret latter

Hagen flørtet med publikum og sa det var hyggelig å være tilbake i Bergen. Han fikk en varm velkomst og ble møtt med begeistret latter av tilhørerne i salen i kveld.

Det var under Hagens besøk hos Levende Ord i Bergen i fjor at partilederen holdt den berømte talen der han kom med sterke utfall mot islam. Talen ble svært godt mottatt av Levende Ord, men vakte stor debatt i offentligheten.

— Jeg vil gjerne forsikre dere om at jeg mente alt jeg sa i fjor, sa Carl I. Hagen i kveld.

Hareide ikke like populær

Hagen sørget også for å understreke at Frp står bak Israel i tykt og tynt.

Frp-lederen tok videre til orde for å utvide kontantstøtten til å gjelde flere aldersgrupper. Han lovet blant annet penger til pleietrengende eldre, slik at de selv kan kjøpe seg den hjelpen de trenger.

Miljøvernminister Knut Arild Hareide (KrF) gikk på talerstolen før Hagen, men Hareide fikk på langt nær samme hjertelige velkomst som Hagen.

Les mer fra Levende Ord-møtet i Bergens Tidende i morgen.

<b>PANELDEBATT:</b>Carl I. Hagen høstet stor begeistring på Levende Ords Sommerfestival i kveld. Her diskuterer han verdispørsmål i et politikerpanel.<br/>FOTO: ODD MEHUS