GUNNAR WIEDERSTRØM Gunnar.wiederstrom@bt.no

Under talen til landsstyret lørdag formiddag leverte Hagen et angrep på sin partifeller som var oppsiktsvekkende både i form og innhold.

Det var Vidar Kleppe som overfor VG bekreftet den tredje saken. En sak som andre medier har visst om, men unnlatt å omtale fordi de to personene den gjaldt ikke ønsket offentlig omtale.

— Etter at VG i flere uker hadde truet og presset ledelsen i partiet om at de ville skrive historien, men uten at noen i partiet ville kommentare den, fant Vidar Kleppe det opportunt å gi gribbene i VG anledning til å skrive om saken, sa Hagen i sin tale.

-Dette var for å fortsette stormangrepet mot ledelsen. Noen har ønsket å få dette frem for å så mistillit til partiledelsen, fortsatte Hagen.

Partiformannen satte dette i sammenheng med den kampen som pågår i Frp, både om makten i partiet når Hagen går av, og om politikken.

Hagen var ikke til å misforstå, selv om han ikke sa det rett ut. Vidar Kleppe bruker denne sakne for å fremme sitt eget kandidatur i den maktkampen som når foregår om posisjoner og politikk i Fremskrittspartiet.

Les også: Bøygen Vidar KleppeBer Hagen ekskludere Kleppe