JON TUFTO jon.tufto@bt.no

Luftambulanse og to ambulansebiler rykket ut da alarmen gikk i 19.30-tiden søndag kveld. En gutt lå urørlig på bakken etter å ha falt mange meter fra en mur på festningen i Sandviken.

— Får ikke snakke med fremmede Da redningsmannskapene kom frem, lå gutten og gråt, men så ellers ut til å være i fin form. «Jeg har litt vondt i foten,» sa han til redningsmannskapene, ifølge vitner BTs nettutgave har snakket med. Gutten var mest bekymret for at han måtte snakke med fremmede, for det fikk han etter eget utsagn slett ikke lov til.

Gutten må ha truffet bakken på en heldig måte, for under den ruvende muren er bakken hard, med bare litt gress og noen småbusker.

Nesten uskadet - Han er bare lettere skadet, og tilstanden er stabil. Han er innlagt kun for observasjon, opplyser sykepleier Thomas Knarvik ved Haukeland sykehus til Bergens Tidendes nettutgave søndag kveld.

Trolig er det ikke mange dagene før gutten igjen kan dra ut på tur med dragen sin- med svært forsiktige skritt, får vi tro.

FALLSTEDET: - Jeg har litt vondt i foten, sa gutten til redningsmannskapene etter å ha falt baklengs fra den sju meter høye muren. (Foto: Jon Tufto)